20 Kasım 2009 Cuma

BALKABAKLI YALANCI TAVUK GÖĞSÜ

BALKABAKLI YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
MALZEMELER
125 gr margarin
1 su bard un
1,5 sub şeker
4 su bard süt
vanilya
1 -2 dilim balkabağı
YAPILIŞI
öncelikle unu margarinle kokusu gidene kadar kavrulur.yavaş yavaş karıştırırken sütü katılır.şeker ve vanilya da eklendikten sonra mikserle 15 dk çırpılır.kaba aktardıktan sonra haşlayıp yarım su bard şeker eklediğimiz kabakları ezelim ve tavuk göğsünün üstünü kaplayalım.üstünü cevizle süsleyelim.afiyet olsun.
Posted by Picasa

2 yorum:

  1. çok leziz mutlaka denemeliyimm

    ellerine sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. tam da geçip gidiyordum ki
    bu güzelim kabak'a bir göz kırpmak istedim...

    YanıtlaSil