bu pasta beni hayli yordu ama değdi doğrusu size vereceğim bu pandispanya tarifiyle 10 katlısını bile yaparsınız...
PANDİSPANYA
5 yumurta
5 kahve finc un
5 kahve finc şeker
vanilya
1 paket kabartma tozu en önemlisi yumurtaların beyazını ve sarısını ayrı ayrı çırpmak o zaman sünger gibi oluyor.bu tarifle 30 cm kek kalıbında pastanın tek katı inceliğinde pandispanya oluyor daha kalın olmasını istiyorsanız 26 cm kalıp kullanın onu da 2 ye bölersiniz..pastanın üstü şeker hamuru içi böğürtlenli... afiyet olsun..
Isik'cim blogun hayirli olsun..Anladigim kadariyla Isil'i hayirlisiyla nisanlamissiniz tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin canim.
YanıtlaSilSevgilerimle
PS: Sizin orada yumurtalar hem beyaz hem ak'li mi oluyor?Peki sarisi yok mu? ;)Optum seni...
teşekkür ederim haklısın bizim yumurtalar biraz farklı...
YanıtlaSil